Om AkuVida

Om AkuVida

Navnet AkuVida kommer af ordene akupunktur og liv og afspejler min baggrund som RAB registreret akupunktør og sundhedsautoriseret jordemoder. Ud over mit arbejde i klinikken er jeg tilknyttet Københavns Akupunkturskole som vejleder og klinisk supervisor. Derudover tager jeg engang imellem vagter på Rigshospitalet, hvor jeg tidligere var ansat som jordemoder.

Jeg har arbejdet med akupunkturen siden 2016, hvor jeg som jordemoder var på et intensivt kursus i akupunktur til gravide, fødende og barslende. Efter at have oplevet akupunkturens gavnlige effekt på de kvinder jeg behandlede, mærkede jeg selv på egen krop, hvordan akupunkturen afhjalp mig med de smerter, der havde resulteret i en sygemelding. Til min store overraskelse oplevede jeg også andre positive bivirkninger ved behandlingen – bl.a. at de månedlige smerter op til min menstruation var reduceret i en sådan grad, at jeg ikke længere behøvede at tage smertestillende medicin!

Det blev klart for mig, at kroppen måtte hænge sammen på en anden måde, end den jeg kendte til. Ideen om at kunne skabe positive forandringer ved at behandle det hele menneske frem for udelukkende at fokusere på de enkelte symptomer gav så god mening for mig, at jeg besluttede selv at gå i gang med den 2 ½ år lange akupunkturuddannelse – en beslutning der viste sig at være den helt rigtige for mig!

Når jeg kigger tilbage på de ting jeg har beskæftiget mig med gennem årerne (bachelor i antropologi, jordemoder og akupunktør), har det gennemgående tema været min nysgerrighed og oprigtige interesse i andre mennesker. Jeg holder meget af mødet med mine klienter, og det giver mig en stor tilfredsstillelse at være med til at skabe positive forandringer i andre menneskers liv.

Jeg er meget glad for og stolt af i dag at arbejde på den selv samme klinik, hvor mit eget personlige møde med akupunkturen fandt sted.

Mille Julie Bech – akupunktør hos AkuVida